Wie schrijft hier?

Loïs van der Linden

Mijn motto moet u dingen tonen u over expander zou moeten kennen en waarom wij het kozen.

Ik was geboren en hief in Denemarken op. Ik ben een grote ventilator van Expander. Mijn papa bezit een expander. Dit is de enige machine dat ik heb die me toesta om wat echt werk met een potlood en een document te doen. Ik gebruik het om te trekken, te schrijven, te snijden en, met grote gemak en precisie opnieuw te snijden. Ik zou het expanderteam willen danken. Dank u aan iedereen die dit verbazende hulpmiddel mogelijk maken. Ik ben zeer gelukkig enkele lessen kunnen delen die met mijn vrienden worden geleerd, aangezien ik zo veel in vorig jaar met de expander heb geleerd. En dank u voor het zijn een deel van het, aangezien ik blij ben u van het houdt, en wij gelukkig zijn om het werk te delen u maakt en gebruikt. Ik zou ook de vrienden en de collega's willen danken die me helpen en me inspiratie en suggesties geven.

Mijn vader vertelde me altijd dat het meer moed vergt om uw teken op een gebied te maken waar velen klaar zijn om u te ridiculiseren, maar het risico te nemen om te tonen hoe moeilijk het grote dingen moet bereiken en uw lezers en collega's inspireren en aanmoedigen om hetzelfde te doen. Aangezien u kunt veronderstellen, wanneer u een nieuwe kerel bent, bent u niet werkelijk zeker of u de moed en de moed hebt om te gaan waar niemand anders voordien is gegaan. Ik ben zeker u allen benieuwd zijn, hoe u van hier aan daar worden? Het allen hangt van uw karakter af. Ik ben blij u vroeg. Ik heb mijn familie bijna 40 jaar nu gevolgd en mijn papa zegt altijd het één van de hardste dingen voor een vader om is te behandelen.

Toen ik een jong geitje was, gaf mijn vader me mijn eerste computer. Ik was enkel 10 jaar oud.

Mijn doel

Mijn hartstocht is in de ontwikkeling van exporteurs voor PHP en het Web. Ik begon mijn carrière op de PHP codageschool in Utrecht. Het is een grote reis geweest en ik ben gelukkig te zeggen ik nu een professionele exporteur op dit gebied ben. Ik heb een uitgebreide kennis van PHP en het is eigenschappen. Dientengevolge, kan ik u onderwijzen hoe te met PHP te werken. In mijn ervaring, gaan de exporteurs vaak door een paar verschillende herhalingen alvorens zij om in de PHP wereld worden gepubliceerd genoeg goed zijn. Bijvoorbeeld, zouden de exporteurs voor een Webkader in de toekomst kunnen veranderen om insecten in het kader te bevestigen, of eigenschappen toe te voegen als geheim voorgeheugen behandeling, fout behandeling of het zuiveren. Om eerlijk te zijn, zijn er heel wat uitdagingen die ik probeer om met PHP exporteurs op te lossen. Maar dientengevolge, heb ik enkele basisconcepten op het gebied geleerd en begonnen nieuwe dingen te leren. Ik hoop dat mijn ervaring u op dezelfde manier, zal helpen en u zal maken uw exporteurs in de toekomst willen verbeteren.