Waarom zijn er zoveel verschillende expander?

Loïs van der Linden

Omdat ik een grotere wereld voor u wil zien. En omdat de expander een grote manier is om de liefde van Internet met mensen rond de wereld te delen. De expander is één ooit van de populairste Webtechnologieën, en is een belangrijk hulpmiddel voor Internet. De reden is dat de expander het voor mensen in een zeer korte periode mogelijk maakt om massieve hoeveelheden inhoud tot stand te brengen en te delen. De beste expander is niet beschikbaar aan het publiek. Een paar mensen, een paar kleine bedrijven, hebben expander voor een tijdje gebouwd en gehandhaafd, maar nu, is het definitief beschikbaar aan iedereen. U kunt expander worden kostenloos, maar het is een reusachtige inspanning, zodat is het slechts een klein percentage van de tijd van Internet van alle mensen die in het gebruiken van het werkelijk geinteresseerd zijn. Wat u doen met expander? Het goede nieuws is dat de expander eigenlijk gemakkelijker is dan u, vooral voor mensen denkt die weten wat niet zij doen en enkel beginnen. Ik ben een beginner en expander voor een jaar nu gebruikt. Mijn doel is nieuwe expandergebruikers te helpen en expanderontwikkelaars te kunnen helpen. Ik ben altijd nieuwsgierig over wat de mensen gebruiken en hoe zij het gebruiken. Ik ben altijd gelukkig om van de gebruikers te leren die hun ervaringen delen. Hier is hoe ik begonnen werd: In Januari 2011 begon ik met een vriend te werken en ik heb met hem voor een jaar nu gewerkt. Wij zijn twee expanderontwikkelaars die hebben gewerkt aan verschillende expanderprojecten en een paar verschillende ervaringen gehad. Aangezien de expander werd vrijgegeven, heb ik vele interessante vragen gehad die niet hier worden beantwoord. Ik begon met heel wat hulp van de Expander Forum. Sehen Sie sich ebenso den expander Test Erfahrungsbericht an. I leerde de finesses van de expander, maar ik werkte nog aan de insecten die ik tijdens mijn tijd met het forum vond. Ik leerde ook wat met de vragen te doen ik niet kon hier beantwoorden. Ik werd ook zeer nuttige raad van één van mijn vrienden. Wij beslisten een forum voor expander te maken en het was een reusachtige hulp om veel andere expanderontwikkelaars te hebben om ons te helpen. Ik denk het groot is dat er ook een expanderforum is en dat iedereen een deel van het kan zijn. Vanaf Juni 2013, is het Expanderforum het beste expanderforum en ik ben trots van dat. Tot wat de expander werd gemaakt langs? De originele versie van expander werd gemaakt door mij en werd vrijgegeven op 2007-03-19. Ik werkte bij een Nederlandse universiteit waar ik nieuwe algoritmen voor middelbare schoolstudenten ontwikkelde. Ik gebruikte om vele artikelen voor mijn eigen blog over de algoritmen te schrijven en ik schreef ook vele expanderalgoritmen. Aangezien ik veel ervaring niet met het schrijven van expandercode had, creeerde ik een expander dat ik me vond gebruikend heel wat: Ik had vele algoritmen geschreven die ik deel van expander wilde uitmaken en ik wist niet het hoe te om het correct te doen. Één dag zag ik dat de expander een klein probleem had: Het output zijn output in een specifieke orde. Dit bracht me ertoe om het probleem te vinden, dat was dat de code niet eenvoudig was te begrijpen. Ik schreef een programma dat een zeer eenvoudig en schoon algoritme kon doen. Het output de output in de orde het binnen werd geroepen.