Hoe we testen

Loïs van der Linden

Zo hebben wij een kleine hulp van het laboratorium en een ervaren expander om u te helpen de perfecte expander voor u plukken.

En nr, adviseren wij geen dure expander enkel omdat het een goede reputatie heeft. Dat zou een afval van geld zijn. Uw begroting is het belangrijkste te overwegen ding. Zo wat de expander zou u moeten plukken? De antwoorden zijn vrij verschillend, en er is geen one-size-fits-all oplossing. De antwoorden, echter, zijn ook vrij duidelijk. Wij hebben de antwoorden hieronder voor elk van de expandereigenschappen geschreven wij over zijn gekomen. Voor Expandereigenschappen 1: Snel en Gemakkelijk aan Opstelling De snelle expander heeft verscheidene belangrijke voordelen over de langzame expander, met inbegrip van gemakkelijke opstelling, geen vereiste registratie, en een gratis versie van de nieuwe versie. De expander kenmerkt 2: Het uitbreiden zich Wanneer u een punt aan uw kar toevoegt, kunt u verkiezen om het uit te breiden. Dit staat u toe om de volgende 100 punten aan uw kar toe te voegen. De Expander kan uw kar door maximum van 1000 punten in een keer uitbreiden.

Wij geloven dat de meest objectieve, transparante en betrouwbare manier om eender welke drug te evalueren de klinische proef te herhalen die het recentste bewijsmateriaal, met een duidelijke doelstelling gebruikt is. Die manier u moet heel wat werk voor de patiënt doen het bewijsmateriaal achter de resultaten begrijpen, terwijl, met een standaardoverzicht, u de resultaten kunt enkel overslaan. Wij zeggen niet wij niet het proces kunnen verbeteren, maar wij vinden er genoeg bewijsmateriaal is om aan te tonen dat het standaard herzien superieur is. Wij willen ook de patiënt van de best mogelijke raad kunnen voorzien. Wij geloven in een klinisch proefoverzicht als middel om de meest objectieve het advies te geven mogelijke gegevens en aan de patiënt. Wij geloven niet dat het mogelijk is om een uitvoerig overzicht te veroorzaken dat al informatie die nodig is, zoals al informatie moet worden gehaald en verstrekt worden verzameld. Dat betekent dat, bijvoorbeeld, de gegevens en de conclusies niet noodzakelijk op een bepaalde manier worden voorgesteld die de informatie door de patiënt begrijpelijk maken.

Dank aan ons testlaboratorium, Nederlandse consument en de industrie kan een dichtere blik bij onze producten nu nemen.

Naar mijn mening, waren de resultaten van de recente Nederlandse expandertests verrassend, en als om het even wat ik denk de expander heel wat vooruitgang van een wetenschappelijk standpunt heeft geboekt. Hier zijn sommige hoogtepunten: - De expander heeft de warmtegeleidingsvermogen en machtsdissipatieprestaties verbeterd. De expander is niet hongerig als macht als andere modellen. De thermische dissipatie heeft ook verbeterd, en nu kunnen wij minstens 100W krijgen. Deze post begon op een zeer negatieve manier, maar ik voelde als het schrijven van iets positief op dit nieuwe model. Er was geen betere manier om deze post te beginnen. Mijn eerste artikel in deze reeks over de expander was over het model t-p-e. Dat is toen ik begon om more and more mogelijkheden van een nieuw type van expander te zien: een eenheid met alle accomodatie die macht en thermische dissipatie allen in één eenheid verstrekt.