Hoe repareer ik kapotte expander?

Loïs van der Linden

Reparatie met de volgende procedure: 1) verwijder de originele voeding, als het een insteektype is. Dan, verwijder de expander uit de voeding en open het van de kant. U kunt vinden dat er delen met een klein aantal cijfers binnen van hen zijn. Verwijder deze en maak de raad schoon. Sogar ist Salomon Skibril Dames einen Probelauf wert. Nu, neem alle schroeven en zet de expander terug in de voeding. Controleer als de expander boete werkt. Als het, aan de volgende stap verdergaan. Als u om het even welke problemen met deze procedure hebt, aarzel niet om me te contacteren. In elk geval, kunt u uw voeding veranderen als u niet van het houdt. Als u een expander wilt kopen, kunt u hier klikken om sommige goede expanderovereenkomsten te krijgen. De expander zelf is werkelijk goedkoop om ongeveer 3 Euro, maar u zult tot sommige schroeven moeten opdracht geven om tot het het werk te maken. Er is ook een 3D printer die een kost maar u kan uw ook drukken. Ik zou adviseren om een test eerst te doen geschikt van de expander alvorens het te kopen. Ik vond dat het moeilijkste deel was dat de schroeven die ik niet beschikbaar waren gegeven eb= tot. Ik had geen hulpmiddelen bij de schroeven op mijn te krijgen. Ik ging naar een ijzerhandel die hen niet in voorraad had. Mijn oplossing was van een bedrijf opdracht te geven tot dat de hulpmiddelen heeft. Ik kwam van een online gids te weten dat ik niet het hulpmiddel mocht gebruiken om de expander te openen, omdat ik geen loods was. En dat zou ik het met mijn handen kunnen doen. Het enige hulpmiddel ik kon gebruiken was een schroevedraaier. En omdat de expander niet met een schroevedraaier openstelt, zou het moeilijk zijn om de schroeven in en uit het te krijgen en dan het te sluiten met een schroevedraaier. De enige open manier het was met een hamer. Dit is een vrij ernstige beperking. De expander is een zeer krachtig instrument. Het enige probleem is, ben ik proef, wil ik niet het op een vliegtuig gebruiken. Wat u doen met expander? Ik zou het eerder voor ter plaatse het drijven van één of ander soort machines gebruiken. Zo vroeg ik mijn vrienden of konden zij een persoon vinden die dit hulpmiddel kon gebruiken voor vliegtuig het drijven en zij ja bovengenoemd allen. Zodat de eerste expander is die ik heb gebouwd. Na een paar dagen, had ik definitief iets met een hamer en kon het openen. Het werkte. En het brak niet! Het volgende project dat ik is over mijn eerste poging tot het maken van een tot elektrisch vliegtuig en dit keer de hulpmiddelwerken heb gehad. Wij testen het nu. Ik heb een lijst van sommige punten gecreeerd ik op ebay kan verkopen:

Ik kan de motoren ook verkopen maar ik weet niet werkelijk het hoe te om hen te bouwen, zodat zou ik voorstellen verkopend hen op ebay eerste. U zult motoren op ebay voor een klein beetje vinden. Nadat u één van de motoren krijgt, zult u over de andere opties, te weten komen hoe te bevorderen, de kosten van de motoren, wat aan hen na een tijdje gebeurt. Dies ist wirklich beachtlich, im Vergleich mit expander Test Na wat tijd, zult u een zeer goede reden vinden te verkopen. Voor het geval dat u denkt: „Oh, heb ik genoeg geld niet om al deze motoren“ te kopen. Dan, bent u een slachtoffer van de gulzige kopers.