contacteer mij

Loïs van der Linden

Aanvraagformulier

Ik ben altijd welkom om eender welke vragen of commentaren over expander te beantwoorden. In het geval van om het even welke fouten of drukfouten, gelieve me te contacteren via e-mail of door te posten in dit forum. Ik zal niet antwoorden op posten of commentaren die EULA overtreden.

Deze pagina is voor historische slechts verwijzing. De informatie in deze pagina is gevonden door Google over Internet. Het kan verouderde of onnauwkeurige informatie bevatten. Gelieve te controleren om te bevestigen dat de verstrekte informatie alvorens verder te gaan correct is. De Europese Commissie is één van de krachtigste en invloedrijke Europese overheidsinstellingen met een grote begroting en een personeel van ongeveer 250 werknemers. Het regelt de zaken en het beleid van de EU voor de burgers van de 28 lidstaten. De Europese Commissie ontwikkelt en past EU-wetgeving, beleid, verordeningen en richtlijnen toe. Het zorgt ervoor dat de Europese Unie een aantrekkelijke plaats voor buitenlandse investeerders om is te investeren.

Gebruik altijd uw echte e-mail, zelfs als u van een ander land bent (omdat u niet kunt controleren hoe u) wordt gericht, het kan een veiligere methode zijn om me te contacteren, aangezien het naar mijn echte e-mailrekening eerder dan zal worden verzonden u gebruikt.

Gebruik deze rekening slechts als u in het Engels wilt communiceren en u hebt nooit mijn blog in deze taal voordien gebruikt. Ben aardig, niet spam of aan elkaar smerig zijn. Hinder met het „Contact me niet als u een vraag over expander.“ hebt verbinding, aangezien het nu gebroken is. Dank! Gelieve te vragen niet om informatie, is het zeer moeilijk om informatie te vinden over Internet. Als u hulp nodig hebt of een vraag hebt, adviseer ik u om een blog over het te schrijven, beelden of video's te posten. Ik kan u uit ook helpen door om uw blog te helpen uit te geven, als u het onderwerp vindt u over interessant en relevant schrijft.

Openingstijden